Dallas tog ny seger i serien mot Colorado

Dallas har tagit ett grepp mot Colorado i Stanley Cup-kvartsfinal herr, efter seger på bortaplan med 4-1 (1-0, 1-1, 2-0). Dallas leder matchserien med 2-1.

Dallas Stars tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Logan Stankoven framspelad av Miro Heiskanen. Efter 10.23 i andra perioden slog Mikko Rantanen till, på pass av Nathan MacKinnon och Devon Toews och kvitterade för Colorado Avalanche.

Dallas Tyler Seguin gjorde 1-2 efter 15.18 framspelad av Evgenii Dadonov och Sam Steel.

Tredje perioden var länge mållös. Dallas gick från 1-2 till 1-4 genom två snabba mål på 1.12 i slutet av perioden av Tyler Seguin och Logan Stankoven och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 25 sekunder kvar att spela.

Lagen möts igen på tisdag 03.30, i Ball Arena.