Carolina sköt upp NY Rangers avancemang

Carolina vann på hemmaplan i PNC Arena mot NY Rangers med 4-3 (3-1, 0-1, 1-1) i Stanley Cup-kvartsfinal herr. Därmed tog laget sista chansen att förlänga serien, som NY Rangers nu leder med 3-1 i matcher.

Brady Skjei slog till 16.51 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Carolina Hurricanes tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.56 genom Evgeny Kuznetsov, och gick upp till 2-0 innan New York Rangers svarade.

I periodpausen hade Carolina ledningen med 3-1. Efter 12.50 i andra perioden slog Barclay Goodrow till, på pass av Braden Schneider och Jimmy Vesey och reducerade åt NY Rangers. 2.06 in i tredje perioden slog Alexis Lafreniere till framspelad av Mika Zibanejad och Jacob Trouba och kvitterade för NY Rangers.

16.51 in i perioden nätade Carolinas Brady Skjei framspelad av Teuvo Teravainen och Andrei Svechnikov och avgjorde matchen för Carolina.