Moras glädjebesked – Daniel Ljunggren tillbaka

Mora IK får förstärkning till kvällens fjärde semifinal mot Djurgården.
Lagkaptenen Daniel Ljunggren är tillbaka i spel – samtidigt väljer Mora att bryta på norskkedjan. 

Efter förlusten i den galna målfesten i lördags så jagar Mora nu revansch på Djurgården i hopp om att kunna kvittera semifinalserien. 

Då får hemmalaget en viktig förstärkning då lagkaptenen Daniel Ljunggren är tillbaka i laguppställningen efter sin skada. 30-åringen klev av skadad tidigt i den fjärde kvartsfinalen mot AIK och har sedan missat de fem senaste matcherna i kvarten och semifinalen. 

Nu är Ljunggren tillbaka och kliver in i lagets andrakedja. 

Mora väljer då samtidigt att bryta upp på den framgångsrika norskkedjan med Michael Brandsegg-Nygård, Petter Vesterheim och Noah Steen. Brandsegg-Nygård tar plats i andrakedjan med Ljunggren och Fabian Ilestedt medan Steen spelar i tredjekedjan tillsammans med Ludvig Levinsson och Filip Björkman.

Petter Vesterheim flyttas dock ner som 13:e forward.

Backen saknas i Djurgården

I Djurgården så är Wiktor Nilsson fortsatt 13:e forward. Nilsson inledde serien i förstakedjan med Marcus Krüger och Linus Klasen men sedan har David Blomgren i stället tagit den platsen medan Nilsson är utanför tolv forwards. 

På backsidan så saknas Daniel Glad vilket gör att Edvin Hammarlund kliver in i andra backpar med Alexander Ytterell. Samtidigt kliver då Kalle Loponen in i laget igen efter att ha varit utanför i lördags, han tar plats som sjundeback. 


TV: Filip Forsberg om succén – “Blir bättre med åren”

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: