Ryck i sista perioden avgjorde för Anaheim Ducks hemma mot Los Angeles

En jämn match mellan hemmalaget Anaheim Ducks och gästande Los Angeles avgjordes först i tredje perioden. Då drog Anaheim Ducks ifrån och vann matchen i NHL med 3-1 (1-1, 0-0, 2-0).

Första perioden var jämn. Los Angeles Kings inledde bäst och tog ledningen genom Akil Thomas efter 5.50, men Anaheim Ducks kvitterade genom Frank Vatrano efter 17.46.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var det hemmalaget som dominerade och gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål tidigt i perioden av Alex Killorn och Trevor Zegras och avgjorde matchen.

Anaheim Ducks stannar därmed på sjunde plats, och Los Angeles på tredje plats, i tabellen.

Lördag 13 april 04.00 spelar Anaheim Ducks hemma mot Calgary. Los Angeles möter Calgary hemma i Crypto.com Arena fredag 12 april 04.30.