Stephanie Neatby stannar i Frölunda

Stephanie Neatby var en av SDHL:s allra bästa målvakter under säsongen. 
Nu meddelar Frölunda att hon – tillsammans med tre andra spelare – förlänger kontraktet. 

Frölunda HC siktar på att utmana ännu högre upp i SDHL nästa säsong efter en stark säsong som nykomling med en fjärdeplats samt semifinalspel. 

Laget har redan presenterat ett par nyförvärv – och nu säkras också ett antal spelare upp inför nästa säsong. 

På sin hemsida meddelar Frölunda att stjärnmålvakten Stephanie Neatby förlänger sitt kontrakt efter att ha varit en av SDHL:s bästa målvakter den här säsongen. Även backarna Felicia Linder och Maja Beverin samt centern Jennifer Carlsson skriver nya avtal med klubben. 

– Det är fyra viktiga spelare som betyder mycket för laget både på och utanför isen. Vi är glada att dom väljer att stanna i Frölunda, säger sportchef Kim Martin Hasson.

Fjärde bäst räddningsprocent i SDHL

Neatby hade 93,2 i räddningsprocent under säsongen vilket var fjärde bäst i SDHL. Linder var assisterande kapten under säsongen och gjorde nio poäng på 30 matcher. Carlsson stod för fem poäng på 23 matcher medan Beverin noterades för 0+2 på 32 matcher. 

Sedan tidigare har Frölunda redan presenterat nyförvärv i form av backarna Nathalie Lidman och Alva Johnson. Klubben ryktas även värva de finska stjärnorna Sanni Rantala och Elisa Holopainen inför nästa säsong.


TV: Målvaktstränaren om VM-målvakterna

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: