Segerraden förlängd för Los Angeles – besegrade Vancouver

6-3 (2-1, 2-0, 2-2) blev resultatet när Los Angeles och Vancouver möttes i Crypto.com Arena på söndagen. I och med detta har Los Angeles tre raka segrar i NHL, och efter den tuffa perioden är Los Angeles nu i riktigt bra form.

Los Angeles startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Adrian Kempe och Drew Doughty innan Vancouver svarade och gjorde 2-1 genom Brock Boeser. Los Angeles startade andra perioden bäst och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Alex Laferriere och Kevin Fiala. Efter 7.26 av matchen kunde Dakota Joshua göra 4-2 för Vancouver.

Los Angeles ökade ledningen till 5-2 genom Trevor Moore efter 10.42 i tredje perioden.

Vancouver reducerade dock på nytt till 5-3 genom Teddy Blueger efter 12.37 av matchen.

Los Angeles kunde dock avgöra till 6-3 med 2.28 kvar av matchen genom Adrian Kempe.

Adrian Kempe gjorde två mål för Los Angeles och spelade dessutom fram till ett mål.

Los Angeles tar sig an Anaheim Ducks i nästa match borta onsdag 10 april 04.00. Vancouver möter Vegas hemma tisdag 9 april 04.00.