Målfest när Ore krossade Vansbro i Vanåhallen

Ore hade inga problem med Vansbro i hockeytrean Dalarna, och vann borta med utklassningssiffrorna 8-2 (3-1, 3-1, 2-0).

Ore tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.45 genom Loic Dury, och gick upp till 0-2 innan Vansbro svarade.

Innan perioden var över hade Ore ryckt åt sig ledningen med 3-1. Ore ökade ledningen till 1-5, på nytt genom Otto Honak efter 5.07 i andra perioden.

Vansbro reducerade dock till 2-5 genom Erik Bengtsson efter 9.01 av perioden.

Ore gjorde dock två snabba mål och gick från 2-5 till 2-7, målen av Loic Dury och William Wikstrand. 9.51 in i tredje perioden nätade Ores Loic Dury ännu en gång framspelad av Isac Kilstadius och Patrick Tschernitz och ökade ledningen för Ore. 2-8-målet blev matchens sista.

William Wikstrand gjorde tre mål för Ore, Elias Wikstrand hade tre assists och Loic Dury gjorde tre mål för.

För Ore gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Vansbro är på nionde plats.

I nästa match möter Vansbro Långshyttan borta och Ore möter Kvarnsveden hemma. Båda matcherna spelas fredag 12 januari 19.00.