Segersviten fortsätter för Sörhaga/Alingsås efter vinst mot Lions

På söndagen kom fjärde raka segern i HockeyTrean Alltrean södra B för Sörhaga/Alingsås. Det blev 4-2 (0-0, 3-2, 1-0) borta mot Lions. Det innebär att Lions åkte på fjärde raka förlusten.

Sörhaga/Alingsås tränare Martin Krook:

– Ja det var ingen vacker seger men 3 viktiga poäng. Första perioden spelade vi helt okej men efter det blev vi bekväma och spelade ganska dåligt. Vi sliter resten av matchen och är väldigt glada över vinsten.

Den första perioden slutade mållös. Sörhaga/Alingsås var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Laget punkterade matchen med ett 2-4-mål med 28 sekunder kvar att spela genom Viktor Wåhleman framspelad av Viktor Nordgren och Pontus Lagström. 2-4-målet blev matchens sista.

Lions har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Sörhaga/Alingsås har tolv poäng.

Lions tar sig an Töreboda i nästa match hemma fredag 12 januari 19.00. Sörhaga/Alingsås möter Munkedal hemma torsdag 11 januari 19.40.