Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Norrtälje mot Solna

En jämn match mellan hemmalaget Norrtälje och gästande Solna avgjordes först i tredje perioden, där Vladimir Chetverikov gjorde 4-1 och Vladimir Chetverikov två minuter senare gjorde 5-1 för Norrtälje. Norrtälje vann matchen i Hockeytrean östra fortsättningsserie med 5-1 (1-0, 0-1, 4-0).

– Det var en riktigt bra och rolig hockeymatch ikväll. Vi är bra och Solna bjuder verkligen upp till dans. Vi visar stor moral och vinner till slut klart. Det är en jämn hockeymatch i två perioder men vi visar att vi är det starkare och skickligare laget i sista perioden. Vi känner oss starka nu och har ett riktigt go i truppen. Vi ser verkligen fram emot Farsta på tisdag, kommenterade Norrtäljes huvudtränare Anders Söderström efter matchen.

Norrtälje tog ledningen efter 7.00, genom Tim Green framspelad av Mathias Derneby och Samuel Neijbert Svanberg. Efter 7.20 i andra perioden nätade Lukas Öberg, på pass av Robin Dahlqvist och David Millner och kvitterade för Solna. Norrtälje spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 5-1 genom två mål av Vladimir Chetverikov, ett mål av Gustaf Wiita-Adamsson och ett mål av Ludvig Wiita-Adamsson och avgjorde matchen.

Norrtälje har nu sex poäng efter fyra spelade matcher, medan Solna har nio poäng efter fem matcher.

I nästa match möter Norrtälje Farsta borta på tisdag 16 januari 19.30. Solna möter Nynäshamn fredag 19 januari 19.10 borta.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: