Rydaholm utklassade Lund Giants på hemmaplan

Rydaholm dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Lund Giants i Hockeytrean södra C fortsättningsserie med hela 9-1 (1-0, 4-0, 4-1).

– Bra med en vinst och kul att vi gör lite mål! Med bättre inställning till matchen så hade vi kunnat göra fler. Vi jobbar och driver inte i 110% utan nöjer oss med 70% måste upp på tårna och vara med på ett helt annat sätt på fredag mot Diö. Kul med Johannes Lindahl som gjorde comeback och även till ett nyförvärv från Helsingborg som heter Lukas Musoke Muwanga de kommer tillföra gruppen på ett positivt sätt, tyckte Rydaholms assisterande tränare Daniel Johansson, efter matchen.

Rydaholm tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Lukas Musoke-Muwanga framspelad av Jesper Eriksson och Jesper Vingren. I andra perioden var Rydaholm starkast och gick från 1-0 till 5-0 genom mål av Joel Andersson, Jesper Eriksson, Ludvig Karlsson och Johannes Nilsson. Det var bara början för Rydaholm. Rydaholm tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.20 genom Johannes Lindahl, och gick upp till 8-0 innan Lund Giants svarade.

9-1 blev det till slut för Rydaholm.

Rydaholms Jesper Eriksson stod för två mål och två assists, Ludvig Karlsson gjorde ett mål och två målgivande passningar och Lukas Musoke Muwanga gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Rydaholm har nu tio poäng efter fyra spelade matcher, medan Lund Giants är utan poäng efter fem matcher.

Nästa motstånd för Rydaholm är Diö. Lagen möts fredag 19 januari 19.00 i Talavidshallen. Lund Giants tar sig an Åstorp IK hemma söndag 21 januari 16.15.


 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: