Målfest för Rydaholm hemma mot Lenhovda

Det blev en riktig storseger för Rydaholm mot Lenhovda hemma i Hockeytrean södra C fortsättningsserie. Matchen slutade 6-0 (3-0, 2-0, 1-0).

– En match som vi har från start till slut trots att vi inte gör en bra match. Vi är slarviga i spelet utan puck och blir lite för anfallssugna. Kul att vi håller nollan och lyckas göra lite mål. Okej genomfört av alla lite extra till Kexet Bergström i kassen, kommenterade Rydaholms assisterande tränare Daniel Johansson.

Lenhovdas tränare Emil Gummesson tyckte till om matchen:

– Än en gång så kommer vi inte ut på det sätt vi vill och ett piggt Rydaholm sköljer över oss tidigt. Även om arbetsinsatsen blir lite bättre allteftersom matchen går så har vi redan gett Rydaholm för mycket vind i seglen för att kunna komma tillbaka in i matchen på allvar.

Rydaholm spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Johannes Nilsson, Joel Andersson och Jesper Eriksson. Rydaholm gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av John Hermansson och Ludvig Karlsson. Rydaholm gjorde också 6-0 genom Melwin Jonasson på pass av Jesper Eriksson och Ludvig Karlsson efter 5.58 i tredje perioden. 6-0-målet blev matchens sista.

Ludvig Karlsson gjorde ett mål för Rydaholm och tre målgivande passningar, Joel Andersson stod för ett mål och två assists och Jesper Eriksson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Lenhovda har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Rydaholm har sju poäng.

I nästa match, söndag 14 januari, har Rydaholm Lund Giants hemma i Talavidshallen 16.00, medan Lenhovda spelar borta mot Lejonet 15.00.


Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: