Kiruna City avgjorde i straffläggningen hemma mot Burträsk

Det blev en riktigt tajt match när Kiruna City tog emot Burträsk i HockeyTvåan Alltvåan norra AB herr. Matchen avgjordes först efter straffar, där Kiruna City var starkast, och slutresultatet blev därmed 4-3 (1-2, 0-1, 2-0, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Andreas Kero för.

Första perioden var jämn. Kiruna City inledde bäst och tog ledningen genom Andreas Kero efter 3.10, men Burträsk kvitterade genom Lucas Nilsson. Och Burträsk hann också ta ledningen, återigen genom Lucas Nilsson. Efter 16.57 i andra perioden nätade Sam Lövgren, framspelad av Edvin Anthony och Rasmus Rönningensen och gjorde 1-3. Kiruna City vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-3 till 4-3 i tredje perioden.