Seger för Iron mot Gnesta

Iron vann med 4-2 (0-0, 1-1, 3-1) i Hockeytvåan kvalserie B östra herr borta mot Gnesta på lördagen.

Irons huvudtränare Robert Press tyckte så här om matchen:

– Fantastisk insats av killarna! 60 minuter gedigen hockey med en grymt stabil tredje period. Laget presterar som bäst när det krävs som mest! Ruskigt skön avslutning på säsongen!

Den första perioden slutade 0–0. Gnesta gjorde 1-0 genom Emil Walldén efter 6.06 i andra perioden.

Efter 13.12 av perioden kunde Gustav Leijon gjorde 1-1 för Iron. Iron stod därefter för tre raka mål i början av tredje perioden när laget gick från 1-1 till 1-4 på bara 5.43.

Rickard Bobäck reducerade dock för Gnesta med bara en minut kvar att spela och gav matchen liv igen.

Resultaten i sista omgången innebär att Gnesta slutar på tredje plats och Iron på andra plats.