Värmdö fick en bra start mot Haninge

Värmdö har tagit ett grepp mot Haninge i Play Off 1 till kvalserien HockeyEttan östra, efter seger på bortaplan med 3-1 (0-0, 1-0, 2-1) i första matchen. Värmdö har nu möjligheten att avgöra serien i nästa match hemma i Ekhallen.

– Förlorar orättvist. Säker på vinst på lördag, kommenterade Haninges huvudtränare Ludvig Zettervall.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 4.06 in i andra perioden som Värmdö tog ledningen genom Marcus Olsson framspelad av Andreas Stjärnfeldt.

Värmdö gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Adam Björklund och Liam Hultgren, och punkterade matchen.

Haninge reducerade dock till 1-3 genom Sebastian Bagge när bara två minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Nästa match spelas i Ekhallen på lördag 14.30.