Gullbrandsson och Strömgren avgjorde när Skedvi/Säter slog Gävle

Skedvi/Säter tog till slut hem segern mot Gävle i matchen i Nynäshallen på tisdagen. Matchen i hockeytvåan västra A herr slutade 1-2 (1-2, 0-0, 0-0).

– Vi skapar många lägen men får tyvärr inte in pucken, tyckte Gävles huvudtränare Adrian Asplund, efter matchen.

Skedvi/Säter tog ledningen efter 4.42, genom John Gullbrandsson framspelad av Rasmus Jonsson.

Gävle kvitterade till 1-1 efter 8.58, genom Joakim Axman på pass av William Gradin och Marcus Ersson.

Skedvi/Säter tog ledningen på nytt efter 14.07, när Johan Strömgren slog till assisterad av John Gullbrandsson och Albin Nylén.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden blev mållös, och Skedvi/Säter höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Gävles femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Skedvi/Säters fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Gävle är kvar på sjunde plats, och Skedvi/Säter stannar på fjärde plats, i tabellen.

I nästa match möter Gävle Alfta borta och Skedvi/Säter möter Malung borta. Båda matcherna spelas fredag 26 januari 19.00.