Skedvi/Säter avgjorde i förlängningen mot Valbo

Skedvi/Säters väg till seger mot Valbo hemma i hockeytvåan västra A herr blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 (1-0, 2-3, 0-0, 1-0) och ta bonuspoängen. Rikky Hanspers blev matchhjälte för Skedvi/Säter med sitt mål blott 46 sekunder in i förlängningen.

Valbos tränare Anton Henriksson tyckte till om matchen:

– Vi försöker spela hockey men går inte när man blir nerslagen och domarna gör absolut ingenting, det här är den sjukaste matchen jag har varit tränare för horribel domarinsats, 4 skador, 1 till sjukhus och inte en utvisning på de förseelserna vet inte vad jag ska säga mer en beröm till de spelarna jag har kvar när matchen är slut!

Med det tog hemmalaget Skedvi/Säter en skön revansch, eftersom Valbo vann senaste mötet lagen emellan med hela 7-1.

Skedvi/Säter tog ledningen efter tio minuters spel, genom Emil Eriksson assisterad av Anton Eriksson. Valbo förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Men Skedvi/Säter avgjorde matchen med -1.14 kvar att spela ännu en gång genom Rikky Hanspers framspelad av Hannes Andersson.

Det här var Skedvi/Säters tredje uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Skedvi/Säter är kvar på fjärde plats, och att Valbo fortfarande leder serien.

På fredag 12 januari 19.00 spelar Skedvi/Säter borta mot Orsa, och Valbo hemma mot Alfta.