Rasmus Aro lämnar Nybro

Rasmus Aro har sedan ett drygt år tillbaka jobbat heltid som sportchef i Nybro. Nu står det klart att han lämnar klubben efter säsongen.

Via sin hemsida meddelar Nybro att sportchefen Rasmus Aro valt att säga upp sig. 32-åringen kommer att jobba klart under den resterande delen av säsongen innan han går vidare mot nya utmaningar.

– Jag har sett Rasmus utveckling på nära håll under alla dessa år och utan honom skulle vi aldrig vara där vi är idag. Men allt har sin tid och Rasmus slutar med flaggan i topp, säger klubbens ordförande Kerny Johansson.

Jobbat i klubben sedan 2016

Aro har jobbat i Nybro sedan 2016, då han anställdes som klubbchef. Sedan dess har han varit med och byggt upp den småländska klubben från en förening med stora skulder i Hockeyettan. till att bli en allsvensk klubb med välskött ekonomi, skriver klubben på sin sajt.

– Jag vill verkligen rikta ett stort tack till Rasmus som arbetat outtröttligt under alla dessa år med ekonomi, försäljning och nu de senaste åren med sporten. Jag vet vilken otrolig tid och energi han har lagt ned på detta och från hela föreningen vill vi önska honom ett stort lycka till i framtiden, säger klubbdirektören Kim Ahlqvist.

Aro kommer att fortsätta jobba i Nybro fram till den 1 maj. Klubben har nu inlett en process för att hitta en ersättare till sportchefen.


TV: Rasmus Dahlin om nya fyrnationsturneringen

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: