Bik Karlskogas fina svit håller i sig efter 4-3 mot Almtuna

3-4 (2-1, 1-1, 0-2) blev resultatet när Almtuna och Bik Karlskoga möttes i Gränby ishall på fredagen. I och med detta har Bik Karlskoga hela sex raka segrar i Hockeyallsvenskan.

Andre Edvardsen Simen stod för Bik Karlskogas avgörande mål 6.13 in i tredje perioden.

Almtuna tog ledningen efter fem minuters spel, genom William Eriksson framspelad av Oskar Asplund och Valdemar Johansson.

Bik Karlskoga kvitterade till 1-1 efter 7.33, genom Wilhelm Westlund på pass av Gustaf Thorell.

Almtuna tog ledningen på nytt efter 11.36, när Hampus Harlestam slog till assisterad av Alexander Ljungkrantz och Marcus Karlström.

Almtuna gjorde 3-1 genom Tobias Liljendahl efter 8.11 i andra perioden.

Bik Karlskoga reducerade dock till 3-2 genom Theodor Pistek med 2.12 kvar att spela av perioden. 4.29 in i tredje perioden nätade Bik Karlskogas Jesper Norbäck och kvitterade för Bik Karlskoga.

Efter 6.13 slog Andre Edvardsen Simen till framspelad av Jesper Kokkonen och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Almtunas sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bik Karlskogas tionde uddamålsseger.

Det här betyder att Almtuna är kvar på tionde plats, och Bik Karlskoga stannar på nionde plats, i tabellen.

I nästa match, onsdag 24 januari 19.00, har Almtuna SSK borta i Scaniarinken, medan Bik Karlskoga spelar borta mot Östersunds IK.