Camilla Nilsson nätade i Örebro Hockeys förlust

Örebro Hockey räckte inte till mot Skellefteå på hemmaplan i HockeyAllsvenskan norra. Matchen på söndagen slutade 4-1 (1-0, 1-1, 2-0) till Skellefteå.

– Vi gör en bra match idag. Alla spelare jobbart hårt för varandra. Skellefteå är några nummer större än oss och det visar sig i resultatet, kommenterade Örebro Hockeys tränare Daniel Nordlund.

Skellefteå tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Nicoline Söndergaard Jensen på pass av Line Grahn. Efter 3.21 i andra perioden slog Camilla Nilsson till, och kvitterade för Örebro Hockey.

Skellefteås Sara Krauseneck gjorde 1-2 efter 15.35 framspelad av Sierra Benjamin och Ronja Mogren.

Skellefteå startade tredje perioden bäst och gick från 1-2 till 1-4 genom mål av Moa Viklund och Ronja Mogren och avgjorde matchen.

Serien är nu färdigspelad. Örebro Hockey slutar på femte plats, och Skellefteå på första plats. Skellefteå är klart för kvalspel.