Knapp seger för Hanviken på bortaplan mot Brödernas/Väsby

Det blev uddamålsseger för bortalaget Hanviken i matchen mot Brödernas/Väsby i Renew Arena. Laget vann onsdagens match i allettan norra med 3-2 (2-0, 1-0, 0-2).

I början av matchen var Hanviken starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Ivar Sjölund och Hampus Larsson. Efter 6.51 i andra perioden nätade Elias Degnell, på pass av Daniel Nilsmats och gjorde 0-3. Fredrik Forsberg och Christian Hägg reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 2-3 kom inte Brödernas/Väsby.

Brödernas/Väsby har nu sex poäng och Hanviken har fyra poäng när båda lagen har spelat tre matcher.

Lördag 13 januari 16.00 spelar Brödernas/Väsby borta mot Kiruna. Hanviken möter Brödernas/Väsby hemma i Tyresö Ishall onsdag 17 januari 19.00.