Karlskrona höll nollan och vann mot Visby/Roma

Karlskrona vann på hemmaplan mot Visby/Roma i allettan södra. Den målsnåla matchen med en klar seger för Karlskrona, 3-0 (0-0, 1-0, 2-0).

Den första perioden slutade mållös. I andra perioden var Karlskrona starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Jesper Emanuelsson och Marcus Björk. Till slut kom också 3-0-målet genom Alexander Heiver som ökade Karlskronas ledning framspelad av Jesper Emanuelsson efter 18.06 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Karlskrona har tre segrar och två förluster och 12–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Visby/Roma har två vinster och tre förluster och 6–11 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Karlskrona ligger på åttonde plats medan Visby/Roma har niondeplatsen.

I nästa omgång har Karlskrona Vimmerby borta i Arena Hansson Konsult & Konstruktion, onsdag 24 januari 19.00. Visby/Roma spelar hemma mot KRIF fredag 26 januari 19.00.