Seger för Visby/Roma hemma mot Kristianstad

Det blev dramatiskt när hemmalaget Visby/Roma vann matchen mot Kristianstad i Visby Ishall på fredagen. Elias Lindström slog till med bara tolv sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål. Matchen i i allettan södra slutade 2-1 (0-0, 1-0, 1-1).

– Vi kommer ut och gör en bra första period och pressar tillbaka dem långa stunder och skapar en hel del chanser. Sen går isen sönder och andra perioden börjar först 21:45. Den perioden är mer jämn och båda lagen skapar en del långa anfall. Sen avgör vi i tredje med ett powerplaymål. Tycker att vi jobbar hårt och verkligen lägger ner det som behövs för att vinna. Bra målvaktsspel och rejäla i defensiven, kommenterade Visby/Romas assisterande tränare Einar Engström.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 3.12 in i andra perioden som Visby/Roma tog ledningen genom Emil Grimlund på pass av Adam Harrysson-Karlsson och Wille Bärehag.

7.22 in i tredje perioden nätade Kristianstads Elliot Ekefjärd på pass av Oscar Lundin och Joel Svensson och kvitterade för Kristianstad.

Men Visby/Roma avgjorde matchen med tolv sekunder kvar att spela genom Elias Lindström framspelad av Anton Johansson.

Det här var Visby/Romas andra uddamålsseger den här säsongen.

Visby/Roma har sju poäng och Kristianstad har tolv poäng efter fem omgångar.

Visby/Roma tar sig an Vimmerby i nästa match borta fredag 19 januari 19.00. Kristianstad möter Dalen borta onsdag 17 januari 19.00.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: