Tyresö Hanviken vann efter förlängning mot Flemingsberg

Tyresö Hanviken tog en stark seger mot Flemingsberg borta i J18 Region öst fortsättning herr. I förlängningen kunde bortalaget avgöra till 3-2 (0-1, 1-1, 1-0, 1-0) och ta bonuspoängen. Sebastian Einarsson stod för det avgörande målet i förlängningen och blev matchhjälte för Tyresö Hanviken.

Flemingsberg tog ledningen efter 12.45, genom Melvin Kreibom på pass av Filip Svoboda och Kevin Ponechal. Efter 1.24 i andra perioden slog Anton Skoogh till, på pass av Edvin Hurtig och kvitterade för Tyresö Hanv.

Flemingsbergs Christian Furuvik gjorde 2-1 efter 17.14 framspelad av Oliver Granath och Hubert Szarzynski.

3.30 in i tredje perioden slog Liam Schenk till på pass av Felix Häll och Lucas Bolevin och kvitterade för Tyresö Hanv. I förlängningen tog det 1.17 innan Tyresö Hanv också avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Sebastian Einarsson.

Det här betyder att Flemingsberg nu ligger på fjärde plats i tabellen, och Tyresö Hanv är på åttonde plats.

I nästa match, söndag 14 januari, har Flemingsberg Eskilstuna borta i Smehallen 12.30, medan Tyresö Hanv spelar hemma mot Täby 17.00.