Två mål för Liam Svensson när Oskarshamn besegrade VIK Hockey J20

Oskarshamn vann mötet med VIK Hockey J20 borta med 6-4 (2-1, 2-1, 2-2) på lördagen i J20 Nationell forts herr.

Oskarshamn startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.44 slog Calle Karlsson till på pass av Nace Langus och Borna Kopac.

VIK Hockey J20 kvitterade till 1-1 efter 10.17, när Karl Andersson slog till assisterad av Viktor Pennerborn och Gustaf Kangas.

Oskarshamn tog ledningen på nytt efter 17.42, när Liam Svensson fick träff framspelad av Nace Langus.

Efter 2.05 i andra perioden gjorde Oskarshamn 1-3 genom Borna Kopac.

Tidigt i perioden av perioden kunde Elvin Håkansson göra 2-3 för VIK Hockey J20.

Oskarshamn utökade ledningen på nytt genom Nace Langus efter 4.14. VIK Hockey J20 reducerade dock på nytt till 3-4 genom Karl Andersson tidigt i tredje perioden av matchen.

Oskarshamn gjorde 3-5 genom Joel Jonsson efter 9.50.

VIK Hockey J20 gjorde 4-5 genom Petter Eriksson efter 13.10 av matchen.

Oskarshamn kunde dock avgöra till 4-6 med 38 sekunder kvar av matchen genom Liam Svensson.

Borna Kopac och Nace Langus gjorde ett mål och tre assist var för Oskarshamn.

VIK Hockey J20 har två vinster och tre förluster och 12–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

VIK Hockey J20 ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Oskarshamn ligger på nionde plats.

Söndag 21 januari möter VIK Hockey J20 Malmö hemma 13.00 och Oskarshamn möter Mora borta 10.00.