Hattrick av Hugo Dahlborg när Clemensnäs slog Njurunda

Hugo Dahlborg stod för ett hattrick när Clemensnäs besegrade Njurunda på bortaplan i J20 Region norr forts herr med 4-1 (0-0, 2-0, 2-1). Elis Hedlund gjorde också ett mål för segrarna, målet för Njurunda gjordes av Lias Johansson.

– Bra match från vår sida, vi har en bra defensiv och vi spelar för varandra. Kul för Hugo, det är en duktig hockeyspelare, han skapar mycket chanser med sin skridskoåkning, kul att han får utdelning, kommenterade Clemensnäs tränare Jesper Johansson efter matchen.

Njurundas tränare Robin Bredberg tyckte så här om matchen:

– Skit rakt igenom.

I och med detta har Clemensnäs fyra raka segrar i J20 Region norr forts herr.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Clemensnäs startade andra perioden bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Hugo Dahlborg och Elis Hedlund. Clemensnäs gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 0-2 till 0-4, målen av Hugo Dahlborg och Hugo Dahlborg, och punkterade matchen.

Lias Johansson reducerade förvisso, men närmare än 1-4 kom inte Njurunda. Clemensnäs tog därmed en stabil seger.

Clemensnäs Lucas Johansson hade tre assists och Hugo Dahlborg gjorde tre mål för.

För Njurunda gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Clemensnäs är på femte plats.

På onsdag 24 januari 19.30 spelar Njurunda hemma mot AIK Härnösand, och Clemensnäs borta mot Lejon.