Lejon besegrade Brunflo J20 efter Karl Lindbergs dubbel

Det blev Lejon som gick segrande ur mötet med Brunflo J20 i J20 Region norr forts herr på bortaplan, med 5-2 (2-0, 1-1, 2-1).

I början av matchen var Lejon starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Karl Lindberg och Samuel Manberg. Efter 11.02 i andra perioden ökade Lejon på till 0-3 genom Viktor Selin.

Efter 14.21 av perioden kunde Teo Magnusson göra 1-3 för Brunflo J20. Efter 6.18 i tredje perioden reducerade Brunflo J20 på nytt genom Max Magnusson framspelad av Teo Magnusson och Eric Karlsson.

12.05 in i tredje perioden slog Noel Hamreby till på pass av Ville Sundqvist och Emil Nygren och ökade ledningen för Lejon.

Efter 16.17 nätade Karl Lindberg på nytt framspelad av Kian Morén och Alexander Almqvist och ökade ledningen för Lejon. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

Brunflo J20 har en vinst och fyra förluster och 11–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lejon har tre vinster och två förluster och 25–18 i målskillnad.

Brunflo J20 har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fem spelade matcher. Lejon har tio poäng.

I nästa match, onsdag 17 januari 19.30, har Brunflo J20 Njurunda hemma i Klanghallen, medan Lejon spelar borta mot Vännäs.