Hemmasegern mot Lejon förlänger sviten för Njurunda

Njurunda är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Lejon hemma i Modin & Zetterberg Hallen på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-2 (0-1, 1-1, 2-0) innebär att Njurunda nu har fyra segrar i följd i J20 Region norr forts herr, och är fortfarande obesegrat i år.

– Inte vår bästa insats men vi krigar och ger oss inte, avslutande del av matchen kommer vi upp och lyckas vända matchen till vår fördel, kommenterade Njurundas tränare Robin Bredberg.

Simon Eriksson slog till 6.35 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Lejon tog ledningen efter 5.20, genom Noel Hamreby assisterad av Elmer Grenholm. Lejon gjorde 0-2 genom Alfred Nilzon efter 11.48 i andra perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Med 3.28 kvar att spela av perioden kunde Daniel Åstrand göra 1-2 för Njurunda. 1.40 in i tredje perioden slog Felix Heinås till på pass av Simon Eriksson och Sebastian Westerlund och kvitterade för Njurunda.

Efter 6.35 nätade Simon Eriksson framspelad av Emil Abrahamsson och Andre Sundberg och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Förlusten var Lejons andra uddamålsförlust.

Efter fyra matcher har Njurunda nu tolv poäng och Lejon har sju poäng.

Söndag 14 januari spelar Njurunda hemma mot Kiruna 11.00 och Lejon mot Brunflo J20 borta 12.00 i Klanghallen.