Ryck i sista perioden avgjorde för Nacka hemma mot Vallentuna

En jämn match mellan hemmalaget Nacka och gästande Vallentuna avgjordes först i tredje perioden. Då drog Nacka ifrån och vann matchen i J20 Region öst fortsättning herr med 3-1 (1-1, 0-0, 2-0).

Senast lagen möttes tog Vallentuna en storseger med 7-0, men den här gången var det Nacka som var starkare.

Segern var Nackas sjätte på de senaste sju matcherna.

Första perioden var jämn. Vallentuna inledde bäst och tog ledningen genom Theodor Forsström efter 4.46, men Nacka kvitterade genom Maximilian Lulek i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. Nacka startade tredje perioden bäst och gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål tidigt i perioden av Elliot Hjorth och Victor Lundberg-Strid och avgjorde matchen.

Det här betyder att Nacka slutar på tredje plats, och Vallentuna på fjärde plats.