Flemingsberg J20 besegrade Hammarby J20 efter Vilton Waerners dubbel

Det blev Flemingsberg J20 som gick segrande ur mötet med Hammarby J20 i J20 Region öst fortsättning herr på bortaplan, med 5-1 (1-0, 3-0, 1-1).

Flemingsberg J20 tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Marcus Karlsson på pass av Macish Andersson och Alexie Björn. I andra perioden var Flemingsberg J20 starkast och gick från 0-1 till 0-4 genom två mål av Vilton Waerner och ett mål av Jacob Heimer. Efter 5.44 i tredje perioden ökade Flemingsberg J20 på till 0-5 genom Nazar Sudenko.

Gabriel Nyström reducerade förvisso, men närmare än 1-5 kom inte Hammarby J20. Flemingsberg J20 tog därmed en stabil seger.

Flemingsberg J20:s nya tabellposition är femte plats, medan Hammarby J20 är på nionde plats.

I nästa omgång har Hammarby J20 Nacka borta i Nacka Ishall, måndag 15 januari 19.55. Flemingsberg J20 spelar borta mot Wings Arlanda lördag 20 januari 14.00.