Flemingsberg J20 besegrade Göta Traneberg efter Vilton Waerners dubbel

Det blev Flemingsberg J20 som gick segrande ur mötet med Göta Traneberg i J20 Region öst fortsättning herr på bortaplan, med 5-3 (3-2, 1-1, 1-0). Detta efter två mål av Vilton Waerner.

I första perioden var det Flemingsberg J20 som var starkast. Laget vann perioden med 2-3.

Flemingsberg J20 utökade ledningen igen, återigen genom Vilton Waerner efter 4.20 i andra perioden.

Göta Traneberg reducerade dock till 3-4 genom Vilhelm Ångman efter 8.35 av perioden. 2.54 in i tredje perioden slog Nikita Antonov till framspelad av Filip Svoboda och ökade ledningen för Flemingsberg J20. Det fastställde slutresultatet till 3-5.

Göta Traneberg har fem förluster och 13–40 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Flemingsberg J20 har två vinster och tre förluster och 10–11 i målskillnad.

För Flemingsberg J20 gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Göta Traneberg är på tionde och sista plats.

I nästa match, måndag 8 januari, har Göta Traneberg Hammarby J20 hemma i HCL Arena 20.00, medan Flemingsberg J20 spelar hemma mot Tyresö Hanviken Hockey 19.40.