MJÖRNBERG: De kan ha försatt chansen att diktera sitt slutspel

Supportrarna skickade ett budskap till Karlskronas lag efter den oväntat svaga inledningen av Allettan. Det är dags att vakna! Faktum är att stjärngänget redan kan ha försatt sin chans att diktera sitt slutspel.

Vakna! Vi ska väl tillbaka?
Vi tror på er, de e vi som e KHK

Betsense in article


Banderollen som mötte Karlskrona-spelarna på gårdagens träning och som spjutspetsreportern Björn Skarpsvärd fotade och skickade ut i sociala medier talade sitt tydliga språk.

Den kan förstås framstå som att den har författats av supportrar med ett tydligt Thåström patos (den ofrivilliga referensen till sångarens mästerliga album ”Det är ni som e dom konstiga det är jag som e normal” från 1999 är svår att inte plocka upp) även om det nog snarare är så att man av utrymmesskäl fick banta ner två ”är” till två ”e”. Men andemeningen är tydlig. Supportrarna är inte nöjda.

Och det ska de förstås inte vara heller efter tre raka förluster mot på papperet modest motstånd som HC Dalen, Halmstad och Tranås i öppningen av Allettan.

Ett lag med spelare som gemensamt spelat 453 matcher i SHL och 1155 i Hockeyallsvenskan och som har som uttalad ambition att nå Hockeyallsvenskan ska inte inleda så svagt. Speciellt inte som hela hösten var en orgie i beröm, stabilt försvarsspel och fina insatser.

Men egentligen finns det ingen större anledning för fansen att känna någon bultande oro, vilket väl också återspeglas i den andra halvan av den där banderollen – ”Vi tror på er”.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: