NY Islanders fortsätter vinna – 6-1 mot Anaheim Ducks

NY Islanders fortsätter starkt i NHL. När laget mötte Anaheim Ducks borta i Honda Center på måndagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-1 (3-0, 0-1, 3-0). I och med detta har NY Islanders sex segrar i rad.

New York Islanders stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 0-3, på bara 9.17 i mitten av perioden.

Anaheim Ducks reducerade dock till 1-3 genom Alex Killorn efter 20.26 av perioden. Efter 20.33 i andra perioden slog Bo Horvat till, framspelad av Brock Nelson och Mathew Barzal och gjorde 1-4. NY Islanders fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Cal Clutterbuck och Pierre Engvall.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Anaheim Ducks på sjunde plats och NY Islanders på fjärde plats.

I nästa omgång har Anaheim Ducks Chicago borta i United Center, onsdag 13 mars 01.30. NY Islanders spelar borta mot Los Angeles tisdag 12 mars 03.30.