New Jersey vann – efter Timo Meiers hattrick

Timo Meier stod för tre mål när New Jersey vann mot St Louis på hemmaplan i NHL. Till slut blev det 4-1 (2-0, 1-1, 1-0). Erik Haula gjorde också ett mål för segrarna, målet för St Louis gjordes av Brandon Saad.

I början av matchen var New Jersey Devils starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Timo Meier i slutet av perioden. Efter 9.03 av perioden kunde Brandon Saad göra 2-1 för St Louis Blues.

Efter 16.40 i andra perioden gjorde New Jersey 3-1, på nytt genom Timo Meier. Laget punkterade matchen med ett 4-1-mål med 59 sekunder kvar att spela genom Erik Haula framspelad av Timo Meier. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Timo Meier gjorde tre mål för New Jersey och spelade dessutom fram till ett mål.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, New Jersey med 18–17 och St Louis med 10–13 i målskillnad.

New Jersey stannar därmed på sjätte plats, och St Louis på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för New Jersey är Carolina. Lagen möts lördag 9 mars 18.30 i Prudential Center. St Louis tar sig an NY Rangers borta söndag 10 mars 01.30.