Los Angeles vann med 2-1 borta mot Pittsburgh

Det blev dramatiskt när Los Angeles vann mot Pittsburgh i NHL på måndagen. Laget vann med 2-1 (0-1, 0-0, 2-0) borta i PPG Paints Arena. Adrian Kempe blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 17.04 in i tredje perioden.

Segern var Los Angeles femte på de senaste sex matcherna.

Pittsburgh tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Sidney Crosby assisterad av Erik Karlsson och Bryan Rust.

Andra perioden blev mållös. 13.53 in i tredje perioden slog Adrian Kempe till framspelad av Drew Doughty och Viktor Arvidsson och kvitterade för Los Angeles.

Efter 17.04 nätade Adrian Kempe återigen på pass av Anze Kopitar och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Pittsburghs 15:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Los Angeles nionde uddamålsseger.

Det här betyder att Pittsburgh ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Los Angeles på fjärde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 21 februari. Då möter Pittsburgh NY Islanders i PPG Paints Arena 01.00. Los Angeles tar sig an Columbus hemma 04.30.