Blake Wheeler missar resten av grundserien

Blake Wheeler lämnade klassikermötet med Montréal i smärtor. Nu står det klart att New York Rangers veteranforward missar resten av NHL:s grundserie.
– Vi kommer att sakna honom, säger tränaren Peter Laviolette till NHL.com.

New York Rangers kommer att tvingas klara sig utan sin veteranforward Blake Wheeler under de återstående matcherna av NHL:s grundserie.

Detta efter att den 37-årige amerikanen tvingats lämna veckans klassikermöte med Montréal Canadiens i stora smärtor till följd av att han fastnat med sitt högerben i isen samtidigt som han föll till isen i samband med en tackling.

– Det är svårt att ersätta en veteran som likt honom har en sådan inverkan på omklädningsrummet. Våra tankar är med honom och vi hoppas på en bra återhämtning, men det är tufft. Vi kommer att sakna honom, säger tränaren Peter Laviolette till NHL.com.

Blake Wheeler anslöt till New York Rangers som free agent i somras efter att hans avtal med Winnipeg Jets löpt ut. 37-åringen, som skrev på ett ettårigt kontrakt värt 800 000 dollar, har producerat 21 poäng (9+12) på 54 matcher för New York Rangers den här säsongen. Med sina 1 172 matcher i NHL är Wheeler den spelare i Rangers lag som spelat flest matcher i NHL.

Betsense in article


TV: Det bästa från Jaromir Jágrs karriär

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: