Ryck i sista perioden avgjorde för Florida hemma mot Washington

En jämn match mellan hemmalaget Florida och gästande Washington avgjordes först i tredje perioden. Då drog Florida ifrån och vann matchen i NHL med 4-2 (0-1, 2-1, 2-0).

Segern var Florida Panthers femte på de senaste sex matcherna.

Washington Capitals tog ledningen efter 16.39, genom Alex Ovechkin på pass av Rasmus Sandin och Connor McMichael. Efter 4.31 i andra perioden nätade Matthew Tkachuk, på pass av Gustav Forsling och kvitterade för Florida.

Washingtons Anthony Mantha gjorde 1-2 efter 14.08 framspelad av Michael Sgarbossa och Aliaksei Protas.

Floridas Sam Reinhart gjorde 2-2 efter 17.38 framspelad av Matthew Tkachuk och Carter Verhaeghe.

I tredje perioden var Florida starkast och gick från 2-2 till 4-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Ryan Lomberg och Eetu Luostarinen och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 50 sekunder kvar att spela.

Floridas Matthew Tkachuk stod för ett mål och två assists.

Florida stannar därmed på andra plats, och Washington på sjunde plats, i tabellen.