Seger för New Jersey hemma mot Colorado

New Jersey vann hemma mot Colorado i NHL. Matchen på onsdagen slutade 5-3 (1-1, 2-0, 2-2).

Första perioden var jämn. Colorado Avalanche inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Mikko Rantanen efter 1.23, men New Jersey Devils kvitterade genom Chris Tierney bara en minut senare. New Jersey startade andra perioden bäst och gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål tidigt i perioden av Jesper Bratt och Dawson Mercer. 8.29 in i tredje perioden nätade Colorados Cale Makar på pass av Artturi Lehkonen och reducerade för Colorado.

Efter 8.58 slog Samuel Girard till framspelad av Jonathan Drouin och Bowen Byram och kvitterade för Colorado.

17.43 in i perioden slog John Marino till på pass av Nico Hischier och Jesper Bratt och gav laget ledningen för New Jersey.

Laget punkterade matchen med ett 5-3-mål med två sekunder kvar att spela genom Erik Haula. Det fastställde slutresultatet till 5-3.

New Jersey ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Colorado fortfarande leder serien, på samma poäng som Dallas.

Nästa motstånd för New Jersey är Calgary. Colorado tar sig an Carolina borta. Båda matcherna spelas fredag 9 februari 01.00.