Elias Lindholm och Elias Pettersson tränar i samma kedja

Elias Lindholm har genomfört sitt första träningspass som en Vancouverspelare. Han såg då ut att spela i samma kedja som en viss annan svensk…

Natten till torsdag, svensk tid, genomförde Vancouver Canucks säsongens största trejd när de värvade Elias Lindholm från Calgary Flames. Precis i samband med trejden var det emellertid dags för All Star-helgen, vilket gjort att Lindholms debut i Vancouver dröjt.

I natt genomförde han sitt första träningspass som en del av Vancouver Canucks – och då fick vi ett hum om hur hans omgivning kommer se ut i nya laget. Enligt The Athletics Vancouver-reporter Thomas Drance spelade Lindholm som ytterforward i andrakedjan – där Elias Pettersson gick som center.

Så ställer de upp

Pius Suter, J.T Miller och Brock Boeser spelar i det som står som förstakedja, medan Elias Lindholm, Elias Pettersson och ryssen Ilja Mikhejev går i andrakedjan.

Lagets två övriga ordinarie svenska forwards, Nils Åman och Nils Höglander, fortsätter placeras i en stark fjärdekedja tillsammans med Sam Lafferty. Linus Karlsson, som hoppat mellan NHL och AHL de senaste veckorna, går som extraforward.

Elias Lindholms Vancouverdebut kan ske natten till onsdag, då de tar sig an Carolina Hurricanes på bortaplan. Lindholm har den här säsongen gjort 9+23 på 49 matcher - men då i Calgarys tröja.

Betsense in article

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: