Elias Lindholms första ord efter trejden till Vancouver

Efter ett omtumlande dygn där med en trejd från Calgary till Vancouver kommenterade Elias Lindholm det hela för första gången i natt. 
– Jag var förberedd, men samtidigt blir man alltid chockad varje gång man trejdas, säger Lindholm enligt NHL.com.

Han visste att det troligen skulle ske, men till slut blev torsdagens stora nyhet ändå lite av en chock för Elias Lindholm.

– Under flygresan fick jag plötsligt täckning och pepprades av sms och samtal. Jag var halvvägs hem till Calgary, packade och förberedda mig för att åka hit, säger den svenske stjärnan under NHL All-Star Media bara timmar efter trejden till Vancouver Canucks

– Det var lite stressigt att packa. Jag hade det fantastiskt i Calgary och älskade det där. Jag försökte reda ut det, men Calgary ville uppenbarligen göra något… jag var förberedd, men ändå blir man alltid chockad varje gång man trejdas, säger Lindholm enligt NHL.com.

“Var villig att stanna”

Elias Lindholms vara eller icke vara i Calgary Flames har varit en följetong under NHL-säsongen. Den svenske stjärnan satt på ett utgående kontrakt, men hade ändå inte diskuterat något nytt avtal med Calgary sedan i somras.  Lindholm visste inte när eller var han skulle trejdas, men sa själv att han “hela tiden var villig att stanna i Flames”. Så blev det alltså inte.

– Den här säsongen har haft toppar och dalar. Jag hade kul när jag spelade med Tkachuk and Gaudreau, det var en riktigt bra kedja. Canucks har också många stjärnspelare, förhoppningsvis passar det mig bra, säger Lindholm till media.

Betsense in article


TV: Trejdades när han satt på flyget

 

 

 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: