Anaheim Ducks avgjorde i förlängningen mot San Jose

Matchen mellan Anaheim Ducks och San Jose i NHL slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde Anaheim Ducks avgöra till 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0). Stor matchhjälte med bara 53 sekunder kvar i förlängningen blev Frank Vatrano som gjorde det avgörande målet.

Anaheim Ducks startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.09 slog Isac Lundeström till framspelad av Mason McTavish och Jakob Silfverberg. Efter 17.57 i andra perioden nätade Marc-Edouard Vlasic, på pass av Kyle Burroughs och William Eklund och kvitterade för San Jose. Anaheim Ducks tog ledningen med 1.03 kvar att spela genom Troy Terry assisterad av Leo Carlsson och Adam Henrique. Anaheim Ducks gjorde 3-1 genom Frank Vatrano med 15.53 kvar i perioden.

Anthony Duclair reducerade förvisso, men närmare än 3-2 kom inte San Jose.

Det här var Anaheim Ducks tionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också San Joses nionde uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Anaheim Ducks ligger kvar på sjunde plats och San Jose sist, på åttonde plats i tabellen.

Anaheim Ducks tar sig an Edmonton i nästa match hemma lördag 10 februari 04.00. San Jose möter Winnipeg borta torsdag 15 februari 01.30.