Uddamålsseger för Carolina hemma mot New Jersey

Hemmalaget Carolina tog en uddamålsseger i matchen mot New Jersey i PNC Arena. Laget vann matchen i NHL på fredagen med 3-2 (1-0, 2-0, 0-2).

Carolina började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.32 slog Sebastian Aho till framspelad av Teuvo Teräväinen och Jaccob Slavin. Carolina startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Teuvo Teräväinen och Jordan Staal. Justin Dowling och Jesper Bratt reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-2 kom inte New Jersey.

Det här var Carolinas elfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också New Jerseys sjunde uddamålsförlust.

Carolina stannar därmed på andra plats, och New Jersey på fjärde plats, i tabellen.

Carolina möter Arizona Coyotes i nästa match hemma söndag 28 januari 01.00. New Jersey möter samma dag Tampa Bay borta.