Byfield och Fiala matchvinnare när Los Angeles besegrade NY Rangers

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Los Angeles i matchen mot NY Rangers i Crypto.com Arena. Laget vann söndagens match i NHL med 2-1 (1-0, 1-1, 0-0).

Los Angeles tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Kevin Fiala på pass av Trevor Moore. Efter 14.52 i andra perioden nätade Chris Kreider, framspelad av Adam Fox och Mika Zibanejad och kvitterade för NY Rangers.

Los Angeles Quinton Byfield gjorde 2-1 efter 18.13.

I tredje perioden höll Los Angeles i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Los Angeles sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också NY Rangers sjätte uddamålsförlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Los Angeles på fjärde plats och NY Rangers i serieledning.

Nästa motstånd för Los Angeles är San Jose. Lagen möts tisdag 23 januari 04.30 i Crypto.com Arena. NY Rangers tar sig an Anaheim Ducks borta måndag 22 januari 02.30.