Seger för New York Rangers – steg åt rätt håll mot Washington

NY Rangers har varit i en svacka med fyra förluster i rad i NHL. Men hemma mot Washington bröts den tunga sviten. Det blev 2-1 (2-0, 0-1, 0-0) i matchen i Madison Square Garden.

I början av matchen var NY Rangers starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Artemi Panarin och Alexis Lafreniere. Efter 11.25 i andra perioden slog T.J. Oshie till, framspelad av Dylan Strome och Max Pacioretty och reducerade åt Washington. Tredje perioden blev mållös, och NY Rangers höll i sin 2-1-ledning och vann.

NY Rangers har en seger och fyra förluster och 12–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Washington har två vinster och tre förluster och 11–17 i målskillnad. Det här var NY Rangers tolfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Washingtons åttonde uddamålsförlust.

Det här betyder att Washington ligger på sjunde plats i tabellen, och att NY Rangers leder serien.

NY Rangers möter Seattle i nästa match hemma onsdag 17 januari 01.00. Washington möter samma dag Anaheim Ducks hemma.