Colorado segrade i toppmötet mot Toronto

Det var toppmatch i NHL under söndagen när Toronto tog emot andraplacerade Colorado. Colorado vann matchen med 5-3 (0-3, 2-0, 3-0).

Segern var Colorados sjunde på de senaste åtta matcherna.

Toronto spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Max Domi, Morgan Rielly och Timothy Liljegren. Efter 13.13 av perioden kunde Jonathan Drouin och Mikko Rantanen göra både 3-1 och 3-2 för Colorado. Colorado gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 3-2 till ledning med 3-5. 3-4-målet kom med bara 03.25 kvar att spela. Och med 7 kvar kom också 3-5.

Det här betyder att Toronto ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Colorado på andra plats.

I nästa omgång har Toronto Detroit hemma i Scotiabank Arena, måndag 15 januari 01.30. Colorado spelar borta mot Montreal tisdag 16 januari 01.00.