Stark seger för Colorado mot Vegas

Två topplag möttes i NHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Colorado, som besegrade Vegas hemma med 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) i den tidiga seriefinalen.

Det här innebär dock inga förändringar i tabellen. Colorado Avalanche ligger kvar på andra plats i tabellen, och Vegas Golden Knights på andra plats.

Senast lagen möttes tog Vegas en storseger med 7-0, men den här gången var det Colorado som var starkare.

Segern var Colorados sjätte på de senaste sju matcherna.

Colorado tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Valeri Nichushkin på pass av Mikko Rantanen och Jonathan Drouin. Efter 11.44 i andra perioden slog Valeri Nichushkin till på nytt, på pass av Mikko Rantanen och Nathan MacKinnon och gjorde 2-0. Till slut kom också 3-0-målet genom Logan O’Connor som ökade Colorados ledning assisterad av Caleb Jones efter 9.22 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Söndag 14 januari 01.00 spelar Colorado borta mot Toronto. Vegas möter Boston hemma i T-Mobile Arena fredag 12 januari 04.00.