Lucas Raymond bakom Detroit Red Wings avgörande mot San Jose Sharks

Detroit vann borta mot San Jose i NHL med 5-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, innan David Perron gjorde 3-4 och Michael Rasmussen en minut senare gjorde 3-5 i sista perioden.

Första perioden var jämn. Detroit Red Wings inledde bäst och tog ledningen genom Daniel Sprong efter 6.34, men San Jose Sharks kvitterade genom Fabian Zetterlund efter 16.55. Efter 6.07 i andra perioden gjorde Detroit 1-2 genom J.T. Compher.

Med 1.6 kvar att spela av perioden kunde Justin Bailey gjorde 2-2 för San Jose. San Jose gjorde 3-2 genom Alexander Barabanov efter 9.20 i tredje perioden.

Detroit vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 3-2 till 3-5. 3-4-målet kom med bara 01.34 kvar att spela. Och med 13 kvar kom också 3-5.

Detroits Lucas Raymond hade tre assists.

Det här betyder att San Jose ligger kvar på åttonde och sista plats i tabellen, och Detroit på femte plats.

I nästa match möter San Jose Winnipeg hemma och Detroit möter Los Angeles borta. Båda matcherna spelas fredag 5 januari 04.30.