Leksands fina svit håller i sig efter 6-3 mot Modo Hockey

Det går fortsatt bra för Leksand i SHL. På torsdagen mötte laget Modo Hockey i Tegera Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Modo Hockey blev 6-3 (3-2, 1-1, 2-0).

Leksand var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Efter 2.00 i andra perioden slog Mikkel Aagaard till, framspelad av Riley Woods och kvitterade för Modo Hockey.

Leksands Olle Alsing gjorde 4-3 efter 7.14 på pass av Marcus Karlberg och Oskar Lang.

I tredje perioden var Leksand starkast och gick från 4-3 till 6-3 genom två snabba mål i slutet av perioden av Kalle Östman och Marek Hrivik och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.46 kvar att spela.

Leksands Marcus Karlberg stod för ett mål och tre assists.

Med två omgångar kvar är Leksand på femte plats i tabellen, och Modo Hockey är på elfte plats.

I nästa match möter Leksand HV 71 borta och Modo Hockey möter Malmö hemma. Båda matcherna spelas lördag 9 mars 18.00.