Arvid Costmar skadad: “Han blir borta ett tag”

Arvid Costmar lämnade matchen mot Skellefteå i torsdags efter att ha körts in i sargen av Petter Granberg. Nu tvingas Linköping klara sig utan forwarden framöver.
– Han blir borta ett tag, säger tränaren Klas Östman till Corren.

Det var i mitten av den tredje perioden i torsdagens möte mellan Linköping och Skellefteå som ett visst tumult utbröt på isen. Detta till följd av att Petter Granberg tryckt in Linköpings forward Arvid Costmar i sargen, varpå Linköpingsspelaren blev liggandes på isen.

Costmar kunde ta sig ut till avbytarbåset där han tog sig för revbenen, innan han kort därefter tvingades lämna matchen. Under fredagen saknades forwarden på Linköpings träning – och nu står det klart att LHC kommer tvingas klara sig utan forwarden framöver.

– Han blir borta ett tag. Vi får se, men vi räknar inte med honom den här veckan och inte nästa heller tror jag, säger tränaren Klas Östman till Corren.

Granberg fick matchstraff för förseelsen, men klarade sig undan vidare disciplinära åtgärder.

Arvid Costmar har den här säsongen producerat åtta poäng (5+3) på 33 matcher för Linköping. Han har även spenderat tolv matcher på lån i Djurgården, där han under sin lånesejour stod för fem poäng (2+3) på tolv matcher för den allsvenska klubben.

Betsense in article


TV: Det bästa från William Nylanders säsong

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: