Timrå avgjorde tät match mot Oskarshamn i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Oskarshamn och gästande Timrå var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Timrå och vann matchen i SHL med 4-2 (2-1, 0-1, 2-0).

Timrå startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Filip Hållander och Albin Lundin innan Oskarshamn svarade och gjorde 2-1 genom Olli Palola. Efter 15.00 i andra perioden slog David Quenneville till, framspelad av Patrik Karlkvist och Viktor Lodin och kvitterade för Oskarshamn. Timrå startade tredje perioden bäst och gick från 2-2 till 2-4 genom mål av Anton Wedin och Panu Mieho och avgjorde matchen.

Oskarshamn stannar därmed på 14:e och sista plats, och Timrå på åttonde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Oskarshamn är Frölunda. Lagen möts torsdag 25 januari 19.00 i Scandinavium. Timrå tar sig an Färjestad borta tisdag 23 januari 19.00.