Den avgående general managern Brian MacLellan.
Foto: Alamy.
NHL

Chris Patrick tar över som general manager för Washington Capitals

ANNONS

Washington Capitals gör om på ledarsidan. Till nästa säsong kommer Chris Patrick att ta över som general manager.

Brian MacLellan har efter tio säsonger som general manager för Washington Capitals klivit upp som “President of Hockey Operations”. Då väljer klubben också att befordra Chris Patrick som då alltså blir ny GM.

46-åringen kom till klubben redan 2008 och har sedan dess jobbat sig uppåt. Från att ha börjat som scout har han de tre senaste säsongerna jobbat som assisterande general manager innan han nu får huvudansvaret.

Chris Patrick kommer nu att rapportera till Brian MacLellan som fortfarande har det sista ordet när det kommer till sportsliga beslut.

Washington är inne i en rebuild och väljer nu alltså att även göra förändringar på ledarsidan. Det återstår även att se vem som tränar klubben nästa år, och om det blir Spencer Carbery som får fortsatt förtroende.


TV: Victor Johansson om att bli draftad av Toronto

Den här artikeln handlar om: